Apple Baby Set Kupe + Luge + Pirun Plastik

Produkte te reja

20

Transporti FALAS kudo në Shqipëri

Për blerjet mbi 3.000 Lekë

500 Lekë

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Ktheje brënda 48 orëve

nëse nuk te pëlqen

Paguaj kesh

kur merr mallin

Kujdes Klienti

Brënda pak orëve kthejmë përgjigje

Fleta e të dhënave

Sipas moshës 0-3 vjeç

Me shume informacion

Nje set per te ushqyer beben tuaj.

Tasi eshte me kapak dhe shoqerohet me nje luge dhe nje pirun.

Per femije te moshes 0-3 vjeç te cilet jane ne hapat e para te veteushqyerjes.

Tasat jane me ngjyra terheqese per femijen ne menyre qe ta ndihmojne ate dhe te nxisin procesin e te ushqyerit me kenaqesi