Acid Folic

CFO0035

Produkte te reja

10

590 Lekë

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Ktheje brënda 48 orëve

nëse nuk te pëlqen

Paguaj kesh

kur merr mallin

Kujdes Klienti

Brënda pak orëve kthejmë përgjigje

Me shume informacion

Acidi folik eshte vecanerisht i rendesishem per grate shtatzena.

Eshte thelbesor per te gjitha proceset e ndarjes se qelizave.

Siguron nje bae te mire per zhvillimin normal te bebit.

Kjo vitamine duhet te merret ne sasi te mjaftueshme ne fillim te shtatzanise.

400 µg