Cam Karroce Trio Combi Tris

Produkte te reja

50

47 990 Lekë

39 990 Lekë

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Ktheje brënda 48 orëve

nëse nuk te pëlqen

Paguaj kesh

kur merr mallin

Kujdes Klienti

Brënda pak orëve kthejmë përgjigje

Me shume informacion

Trio combi tris cam me vendndodhje të kthyeshme përballë mamit dhe ne krahun e rrugës.

Trio combi tris është një sistem klasik modular që mund të përdoret nga 0 deri në 36 muaj, që përbëhet nga një karrocë me rrota dhe një ndenjese per makina per mosha 0-6m ose nga 0 deri në 13 kg.

Shumë praktikë e lehte eshte edhe çanta, disponon xhepa përpara.

Me mbeshtetesen te rregulueshme ne 4 pozicione dhe strehen e siperme te levizshme sipas deshires.

Rrotat rrotullohen 360 grade dhe me sistem frenimi.

Skelet alumini. Pjesa e veshjes hiqet lehtesisht dhe mund te lahen ne 30°C

Hapet dhe mbyllet lehtesisht per tu marre kudo me vehte

E siguron femijen me 5 rripa gjate kohes qe e mbani ne karroce dhe vend per kembet.

Ideale për të gjitha stinët

Madhësia dhe Pesha Trio Kombi Tris: e hapur: L 56 - P 92 - H 119 cm-Pesha:kg 11,7.

E mbyllur: L 37 – P 32 – H 101 cm, pesha:kg 9,5.

Me ndenjesen e makines: L 56 - P 92 - H 119 cm - Pesha:11.2 kg

Canata L 40 - P 15 - H 31 cm - Pesha:kg 0,5.