Cmim i reduktuar!

-1 000 Lekë

Cam Krevat Portativ per Bebe Sonno Zmadho

Cam Krevat Portativ per Bebe Sonno

Produkte te reja

7

8 490 Lekë

7 490 Lekë

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Ktheje brënda 48 orëve

nëse nuk te pëlqen

Paguaj kesh

kur merr mallin

Kujdes Klienti

Brënda pak orëve kthejmë përgjigje

Fleta e të dhënave

Me shume informacion

Krevat portativ i markes Cam

Mosha e përdorimit: 0-36 muaj

Karakteristika: Xhepi i madh, printime të mrekullueshme, çantë udhëtimi per ta marr me vehte kudo. 

Permasat: Hapur:  126,5 -  66,5 -  75 cm I palosur:  20,5 -  20,5 -  75 cm

Pesha 7,2 kg

Materialet plotësisht jo toksike (EN 71) sipas Direktivave 2005/84 / KE)