Trudi Kolonje me Permbajtje Mjalti dhe Lule Zmadho

Trudi Kolonje me Permbajtje Mjalti dhe Lule

CFO0018

Produkte te reja

9

990 Lekë

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Ktheje brënda 48 orëve

nëse nuk te pëlqen

Paguaj kesh

kur merr mallin

Kujdes Klienti

Brënda pak orëve kthejmë përgjigje

Me shume informacion

Kolonje me permbajtje mjalti dhe lulesh

E pershtatshem per lekuren e ndjeshme te bebeve tuaja

Shishja ka nje sasi prej 100ml

Mban lekuren e femijes te bute dhe plot freski per shkak edhe te perbereseve me pak perqindje alkoli