Cmim i reduktuar!

-1 520 Lekë

Baby Phones 800 m Zmadho

Baby Phones 800 m

SG0040

Produkte te reja

9

7 600 Lekë

6 080 Lekë

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Ktheje brënda 48 orëve

nëse nuk te pëlqen

Paguaj kesh

kur merr mallin

Kujdes Klienti

Brënda pak orëve kthejmë përgjigje

Fleta e të dhënave

Baby monitor Audio

Me shume informacion

Baby Phone eshte i pajisur me nje ekran ne te cilin shfaqen emojis per te treguar emocionet e femijes, nese eshte i gezuar ne ekran do keni nje fytyre te lumtur, apo fytyre te trishtuar ne rast se femija eshte i merzitur.

Largesia ne te cilen ju mund ta degjoni femijen tuaj eshte 800 m. 

Ka nje tregues qe ju tregon kur bateria eshte drejt fundit.

Ka dy kanale te ndryshme ne dispozicion.