Cam Rrethote per Ecje Giocando

Produkte te reja

20

8 190 Lekë

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Ktheje brënda 48 orëve

nëse nuk te pëlqen

Paguaj kesh

kur merr mallin

Kujdes Klienti

Brënda pak orëve kthejmë përgjigje

Fleta e të dhënave

Sipas moshës 6-18 muaj

Me shume informacion

Rrethore per ecje e markes Cam.

Femijet duhet te mesojne ti hedhin hapat e sigurte.

Kjo rrethore i meson ata te mos kene frike dhe te qendrojne vete ne kembe.

Pjesa e vogel si tavoline ka te vendosura disa lodra me muzik per te terhequr vemendjen femijes e cila ka nevoje per 2 bateri model AA-1.5 volt.

Ka 8 rrota te cilat rrotullohen 360 grade.

Ne rast rreziku karroca ka disa stopues gomine anti rreshqites si dhe sistem anti renje.

Materiali eshte plastike dhe metalike. Pjesa e ndenjeses cope e bute.

E pershtatshme per femije te moshes 6-18 muajsh.

Permasat: e hapur 60x78x50÷54 cm

                e mbyllur 60x78x28 cm

Pesha 4.5 kg.