Beba.al ofron transport të shpejtë dhe të sigurt kudo në Shqipëri dhe Kosovë.

Për Tiranën:

Blerjet nga Tirana transporti kushton 150 Lekë dhe realizohen brenda 24 orëve .

Për Rrethet:

Blerjet në rrethet e tjera kanë një kosto transporti 300 Lekë dhe realizohen brenda 48 orëve, pavarësisht vendit ku ndodheni.

Për Kosovën:

Blerjet nga Kosova kanë një kosto transporti 7 Euro dhe realizohen brenda 72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Per blerjet mbi 6.000 Lekë transporti eshte FALAS kudo në Shqipëri.