Siguria është pika jonë më e fortë, ne mundësojmë kthimin e produktit në Tiranë, pa qenë nevoja të merreni me procedura te komplikuara. Ju mund të vini në zyrat tona për të bërë kthimin çdo ditë nga ora 09:00 deri 20:00. Produkti duhet të mos jetë i dëmtuar ose i përdorur dhe me etiketat përkatëse, në mënyrë që të pranohet nga personeli ynë.

Kujdes !!! 

  • Kthimet duhet të bëhen brënda 48 orëve nga dorëzimi i pakos. (në rast pamundësie fizike për ta kthyer, mjafton një lajmërim me telefon për të reklamuar kthimin).
  • Produkti nuk duhet të jetë i dëmtuar, nëse vjen i tillë duhet lajmëruar menjëherë kompania jonë.
  • Kostoja e transportit nuk kthehet mbrapsht nga kompania por vetëm vlera e produktit.
  • Uljet dhe kuponat e përdorur nuk kthehen mbrapsht, ju do ju kthehet shuma e atyre që keni paguar në fund për produktin.
  • Nëse jeni nga qytetet e tjera të Shqipërisë përveç Tiranës, apo nga Kosova, ju mund ta ktheni pakon tuaj nëpërmjet postës që ju ka sjellë produktin tek adresa juaj ose të paraqiteni vetë në zyrat tona.
  • Koston për postën e kthimit deri tek zyra jonë paguhet nga ana juaj.
  • Kthimi i vlerës monetare të kthimit procedohet në momentin e pranimit tek zyrat tona në Tiranë .
  • Per kthimin e produkteve perdorni adresen e meposhtme: Adresa jonë fizike: Blloku Gintash, Rruga: “Dritan Hoxha”, ngjitur me Bankën Raiffeisen, tek dyqani fizik i www.dyqantaxi.com