Beba.al është platforma më e madhe dhe e vetmja në tregun shqipëtar e shitjeve online të produkteve për nëna shtatzëna dhe bebe deri në moshën 5 vjeç. Kjo platformë menaxhohet nga kompania më e madhe e fokusuar drejt shitjeve online NetTrade Albania. Me një eksperiencë të gjatë kompania NetTrade Albania ka mundur të menaxhojë mbi 50.000 produkte dhe mbi 20.000 klientë.

Prej datës 1 Qershor 2017 jemi në shërbimin tuaj për tju ofruar me vetëm një klikim larg çdo produkt që duhet për nëna shtatzëna dhe bebe. Ne ju ofrojmë ndihmën tonë në përzgjedhjen e produkteve më të përshtatshëm për nevojat tuaja për shkak të bashkepunimit me distributorët lider ne treg botëror. Tek ne do gjeni markat më të mira për ushqimet, lodrat apo veshjet për bebe.

Beba.al ju kushton vëmendje të madhe të gjitha nevojave të konsumatorëve, të mbështetur nga prania e një ekipi të përbërë nga specialistë tek te cilët mund te mbështeteni në çdo kohë dhe mund të rekomandojnë zgjedhjen e produkteve më të përshtatshme për nevojat e konsumatorëve. Metodat e pagesës janë në kohë reale dhe shumë të sigurta.