Proçesi i blerjes tek Beba.al është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë.

Ju mund të blini çdo produkt që ndodhet në faqen tonë në 3 mënyra:

  1. Duke telefonuar në numrin e telefonit +355 44507171 çdo ditë nga e Hëna në të Premte në orën 08:30-20:00 dhe të Shtune ora 09:00-16:00
  2. Duke na shkruar në adresën tonë të emailit info@beba.al ose në rrjetet tona sociale Facebook dhe Instagram.
  3. Ju mund ta bëni porosinë vetë online, mjafton të ndiqni hapat e mëposhtëm
  • Zgjidhni kategorinë dhe nënkategorinë në menu-në kryesore.
  • Zgjidhni produktet që ju interesojnë dhe shikoni foto dhe detaje të produkteve në faqet përkatëse të çdo produkti. Gjithashtu zgjidhni masën tuaj apo ngjyrat dhe opsionet e tjera të preferuara për çdo produkt.
  • Për çdo produkt të preferuar, shtypni butonin "Bli tani" dhe më pas ndiqni hapat që ju kërkohen duke plotësuar hapësirat përkatëse.