Frisolac Qumesht BF Lactose Free 0-12m 400 g, Easy Lid Zmadho

Frisolac Qumesht BF Lactose Free 0-12m 400 g, Easy Lid

ALL0048

Produkte te reja

Friso

10 Items

Transporti FALAS kudo në Shqipëri

Për blerjet mbi 6.000 Lekë

1 590 Lekë

Porosit me 1 Klik
  • logo

    Transport i shpejte

    Kudo ne Shqiperi dhe Kosove
  • logo

    Ktheje brenda 48 oreve

    nese nuk te pelqen
  • logo

    Paguaj kesh

    kur merr mallin
  • logo

    Kujdes klienti

    brenda pak oreve ju kthejme pergjigje

Me shume informacion

Cdo femije meriton ushqyerjen me te mire, qe nga momenti ilindjes.

Marka Friso kupton rendesine per te mbeshtetur nevojat e ndryshme ushqimore gjate foshnjerire dhe viteve te rritjes.

Formulat e ndryshme te qumeshtit jane krijuar per te siguruar kombinimin e duhur te lendeve, ushqyese per t'i ndihmuar femijet te rriten te shendetshem dhe te fuqishem se brendshmi.

Frisolac BF Lactose Free eshte nje fomule e vecante, qumesht i cili keshillohet te perdoret per femijet e moshave 0-12 muajsh.

Ky qumesht eshte i vecante pasi nuk permban laktoze (Lactose Free), i keshillueshem per bebet intolerante ndaj laktozes. Laktoza ne kete qumesht eshte zevendesuar me shurup laktoze i cili siguron nje bilanc energjitik te mjaftueshem per rritjen e shendetshme te bebeve.

Perdorimi i qumeshtit Frisolac BF Lactose Free con ne rikuperimin e shpejte te foshnjave qe paraqesin diarre akute si pasoje e gastroenterit.

Paketimi permban qumesht pluhur, i cili pergatitet lehtesisht. Nje paketim higjenik dhe me nje kapak (Easy Lid) i cili lehteson punen tuaj si dhe e ruan qumeshtin mjaft mire.

Perberesit:  Niseshte patate, trigliceride dhe nukleotide

Pergatitja: Pergatitje behet me uje te vaket te vluar dhe me qumeshtin pluhur sipas udhezimeve ne paketim. Duhet te konsumohet menjehere pas pregatitjes.

Frisolac HA eshte formuluar per te mbeshtetur sistemin imunitar dhe per te ruajtur nje sistem te shendetshem gastrointestinal.

Sasia 400g

Fleta e të dhënave

Sipas moshës 0-12 muajsh

30 produkte te tjere ne kete kategori: